Neuveríte, čo všetko obsahuje obľúbený kečup Heinz. Po tomto sa mu budete vyhýbať



Verejnosť sa stáva opatrnou, ak sa jedlo zdá byť toxické a je plné chemikálií. 

Prišla taká doba a ľudia sa viac starajú o to, čo za potravinu kupujú.





 Rozumieme, že organické jedlo je lepšia možnosť a je to hlavne zdravé, urobiť si jedlo doma. Existujú aj obchody, kde kupujeme v malom množstve potraviny, ktoré sú jednoduché

ale nevieme si ich pripraviť sami. Väčšinou sú to rôzne korenia, horčica, omáčky, dresingy a kečup. Buď milujete mäso alebo nie, stále budete milovať chuť kečupu a používať ho do rôznych jedál.

V kečupe Heinz sa bude skrývať viac škodlivín, ako sa na prvý pohľad zdá. Na prvý pohľad si môžete myslieť, že obsahuje niekoľko sporných ingrediencií, ale keď sa prekopete hlbšie budete skutočne šokovaný látkami, ktoré je celkom nebezpečné naďalej konzumovať.

Čo obsahuje kečup Heinz?

1. Paradajkový koncentrát
2. Destilovaný ocot
3. Sirup s vysokým obsahom fruktózy
4. Kukuričný sirup
5. Soľ, korenie, cibuľový prášok, prírodná aróma atď.


Heinz kečup je zakázaný!


 3 hlavné dôvody prečo sa mu vyhýbať oblúkom, navždy!

1. Nemá žiadnu výživovú hodnotu:

Tento kečup nemá vlákniny, bielkoviny, vitamíny ani minerály. Najmenší podiel v kečupe má paradajkový pretlak, ktorý obsahuje veľmi malé množstvo vareného lykopénu. V skutočnosti je založený na GMO, cukre a chemikáliách






2. Sirup s vysokým obsahom fruktózy:

Vysoký obsah fruktózového sirupu v Heinz kečupe je práve vyrobený z GMO kukurice. Doktori tvrdia, že jej pravidelná konzumácia môže zvýšiť riziko obezity, srdcových chorôb a cukrovky. Nedávna štúdia preukázala, že tento fruktózový sirup je bohatý na ortuť, toxický ťažký kov ktorý spôsobuje extrémne zdravotné problémy.

3. Obsahuje cukor a destilovaný ocot: 

V každej lyžičke tohto kečupu je 4g cukru. Destilovaný ocot, je vytvorený z geneticky modifikovanej kukurice, obsahuje toxické pesticídy a chemikálie.

Zároveň má vysoký obsah cukru ktorý je geneticky modifikovaný. Konzumácia vysokého obsahu cukru bez akýchkoľvek živín či vláknin môže dramaticky zvýšiť hladinu cukru v krvi a spôsobiť poškodenie tak pankreasu ako aj pečeni.
Pamätajte, pokiaľ si chcete zlepšiť zdravie a zabrániť tak vzniku rôznych chorôb, určite nesiahnite po najlacnejších potravín ktoré vám akurát tak zaplnia žalúdok nejakou toxickou hmotou narozdiel od výživných potravín ktoré vám dodajú tak energiu, tak aj živiny na rozvoj a údržbu vášho tela i mozgu.

 Kupujte ne-GMO potraviny, prírodné a organické potraviny, a vyhýbajte sa potencionálnym chemicky spracovaným potravinám.